Narrowcasting

Narrowcasting is hét antwoord op de vraag naar een effectief middel om informatie te presenteren aan een bepaald publiek, op een specifiek tijdstip en op een zorgvuldig geselecteerde locatie. Met de mogelijkheid om uw narrowcast-uitzending in Wordpress te beheren, biedt Nettt u een zeer gebruiksvriendelijk middel om uw uitzendingen op professionele, maar eenvoudige wijze aan te sturen vanaf uw eigen locatie.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Met narrowcasting module in Wordpress kunt u meerdere narrowcast-uitzendingen – zogeheten playlists – aanmaken. Binnen de playlists bepaalt u eenvoudig de inhoud en de volgorde van de uitzending. De inhoud is een verzameling van items, die u kunt voorzien van tekst, beeld, video en eventueel audio. Ook de timing en de te ontsluiten locaties stelt u zelf in.

Ultieme doelgerichtheid

Dankzij een vooraf bepaald ontwerp ziet uw uitzending er altijd piekfijn uit! Nettt maakt gebruik van de laatste technieken om rijke content via animaties en video’s te tonen. U heeft de keuze uit verschillende templates, die u per locatie kunt laten variëren. Zo kunt u uw uitzending nóg beter afstemmen op de behoeften van uw doelgroep.

Kortom, Nettt zorgt voor:

  • Narrowcasting: een zeer doeltreffend, veelzijdig communicatiemiddel
  • Een gebruikersvriendelijk beheer dankzij integratie in het content management systeem
  • Toepassing van de nieuwste technieken
  • Een aantrekkelijk ontwerp