Werkwijze

Zo doen we hettt

Of u uw huidige website nu gebruiksvriendelijker wil maken of een compleet nieuwe website wil lanceren; Nettt komt in zes overzichtelijke stappen tot een professioneel, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk eindresultaat.

1. Analyse

Om een goed beeld te krijgen van wie u bent, wat u doet, wat u wilt uitstralen en welk resultaat u beoogt, gaat er aan elk project een grondige analyse vooraf. Na een eerste kennismakingsgesprek stellen wij een heldere offerte voor u op. Bent u overtuigd, dan brengen wij het project van A tot Z in kaart: de te ontwikkelen technieken, de benodigde gegevens om het project te kunnen realiseren, de databasestructuur en de planning.

2. Ontwerp

Op basis van uw wensen maakt Nettt een functioneel model waarin alle gewenste webapplicaties zijn verwerkt. In overleg zorgt Nettt ervoor dat er tevens een ontwerp voor de vorm en tekst komt te liggen. Wij werken nauw samen met creatieve, professionele vormgevers en tekstschrijvers die uw website een unieke uitstraling geven die haarfijn aansluit op uw eigen huisstijl.

3. Uitvoering

De database wordt opgezet en de technieken worden voorbereid. Techniek en vorm worden geïntegreerd tot een kloppend totaalplaatje.

4. Test

We testen de voorlopige applicatie en verhelpen eventuele technische problemen. Hierna doorlopen we de eerste, volledig werkende applicatie samen met u. U kunt dan aangeven of u tevreden bent, of er nog aspecten zijn die u graag wil veranderen en of u nog aanvullende wensen heeft. Wanneer de website helemaal naar wens is, krijgt u een korte training waarmee u leert hoe de applicaties in uw systeem werken.

5. Klaar voor gebruik

De website kan nu worden klaargemaakt voor lancering. Na de training kunt u teksten en beeldmateriaal zelf in uw systeem zetten. Indien u dit liever uitbesteedt aan Nettt, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Bent u helemaal tevreden met het eindresultaat, dan is de website klaar voor gebruik en zorgt Nettt ervoor dat uw klanten uw website kunnen bezoeken.

6. Beheer en onderhoud

Een website is dynamisch en vergt onderhoud. De nazorg ervan is vanzelfsprekend bij Nettt. Wij onderhouden het contact, denken actief met u mee en zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft. Wij spreken elk half jaar met u af om te kijken of uw website nog aanpassing nodig heeft en of alles naar tevredenheid werkt.